Woehoe! Oke guys, let's learn. Het is iets wat ik lang heb uitgesteld en waar veel vraag naar is: mentorsessies. Jezelf ontwikkelen als fotograaf is zó leuk en belangrijk. De afgelopen jaren heb ik zelf ontzettend veel gelezen, geleerd, geoefend en uitgeprobeerd, en dat wil ik graag delen. Stiekem ligt mijn hart ook nog steeds bij het onderwijs, dus dit vind ik fantastisch om te kunnen doen. Met deze sessies hoop ik je op  een nieuwe manier te kunnen inspireren en uitdagen. So let's go! Om voor iedereen een passend aanbod te kunnen hebben, werk ik met pakketten. Hopelijk kletsen we snel over mijn passie voor fotografie of ondernemen!

Mentoring

a goal should scare you
a little, and excite
you a lot

let's talk

In deze 1,5 uur durende skypesessie mag je alles vragen, niks is te gek! I’m ya girl. Zorg dat je voorbereid bent, met vragen over bewerken, fotograferen, poseren, tarieven, klantcontact, workflow, business- & marketingstrategieën of praat gewoon met me over mijn leven als zzp’er en levensgenieter.

Voor wie?
-De startende ondernemer
-De fotograaf die even op weg geholpen wil worden of een verse blik nodig heeft

Investering €275 ex BTW

all day fun

In deze volledige dag samen gaan we aan de slag met het onderwerp waar jij een boost bij kan gebruiken. De hele dag besteden aan lightroom onder de knie krijgen, een businessplan opstellen of een shoot doen met een happy couple om het poseren te oefenen. Het kan allemaal. Inclusief lunch en koffie, want brandstof is belangrijk!

Voor wie?
-De ondernemer of fotograaf die een flinke boost kan gebruiken en die graag 1-op-1 in real life dingen leert.

Investering €600 ex BTW

Bff's

4 maanden gaan we aan de slag om aan jouw doelen te werken. In vier maanden zorgen we bijvoorbeeld dat jouw branding op orde is, je een eigen stijl ontwikkelt, of dat jouw hele bedrijf naar de next level wordt getild.
Voor wie?
-De fotograaf die langere tijd aan grote doelen wil werken en daar coaching bij kan gebruiken.

Investering: op aanvraag

investering

BOEK EEN MENTORSESSIE