Ik durf te wedden dat je hier bent omdat je wil dat jouw foto's die adembenemende momenten en pure emoties weergeven.

En laat me raden: je wil geen gallery vol met hele klassieke shots of doe-je-linker-vinger-in-je-rechter-oor-en-kijk-zwoel-in-de-camera foto's? I feel you!
 

Het fotograferen van bruiloften is écht te gek. Ieder bruidspaar, elke bruiloft en alle liefdesverhalen zijn uniek. Als bruidsfotograaf wil ik jullie dan ook op de foto zetten zoals jullie zijn. Niet te geposeerd, maar lekker relaxed. De liefde vieren met al jullie dierbaren, daar gaat het om. Ik leg jullie dag vast zoals jullie hem bedoeld hebben en vertel een verhaal met mijn foto's. Ik kan er de hele dag bij zijn, van het moment van aankleden tot het knalfeest. Het gaat mij erom dat ik zo onopvallend mogelijk ben maar ook vooral dat jullie je op je gemak voelen wanneer ik jullie fotografeer. Daarom wil ik jullie heel graag leren kennen en jullie liefdesverhaal horen. 

 

Bruiloften

when i saw you
i fell in love
and you smiled
because you knew

Over het algemeen boeken bruidsparen mij 8-10 maanden voor de bruiloft, maar het kan op elk gewenst moment. Voordat jullie me definitief boeken plannen we een uitgebreid kennisgesprek. Daarin bespreken we onder andere de dagplanning. Mochten jullie daar misschien nog hulp bij nodig hebben, dan kan ik al mijn insider-informatie en tips en tricks met jullie delen. Verder kunnen we de fotowensen en het aantal uren dat ik aanwezig ben bespreken. Ik vind het altijd belangrijk dat we kijken of er een klik is. Ik loop immers de hele dag naast je op de mooiste dag van je leven, dus dat moet voor jullie wel goed voelen! Omdat ik zo de tijd voor jullie neem tijdens de kennismaking, zal ik geen vreemde voor je zijn op jullie mooie dag. Op die manier voel je je zo goed mogelijk op je gemak en kan ik je echt vastleggen zoals je bent. Het kennismakingsgesprek kan bij jullie thuis, of in een lunchroom of cafeetje bijvoorbeeld.
 

Jullie krijgen de mooiste foto's (meestal rond de 350 bij een hele dag) nabewerkt geleverd. Ik lever de foto's na zes weken in hoge resolutie en je krijgt een persoonlijke online gallery. Jullie krijgen ook een klein bruidsalbum met mijn favoriete foto's cadeau, woehoe! Mocht je een groter bruidsalbum willen, dan kan dat ook. Daar vertel ik je graag meer over in mijn albumbrochure. Grote albums worden handgebonden bij een speciale leverancier en zijn verkrijgbaar vanaf €375. 

favorieten

een paar van mijn

Investering

cute

€1900
6 uur fotografie
Voorbereidingsgesprek
Nabewerking
Klein album (20 pagina's)
200 foto's

pretty

€2200
8 uur fotografie
Voorbereidingsgesprek
Nabewerking
Klein album (20 pagina's)
250 foto's

beautiful

€2500
10 uur fotografie
Voorbereidingsgesprek
Nabewerking
Klein album (20 pagina's)
25% korting op een lovers sessie
300 foto's

magnificent

€2800
12 uur fotografie
Voorbereidingsgesprek
Nabewerking
Klein album (20 pagina's)
25% korting op een lovers sessie
350 foto's

meest gekozen

*Tarieven geldig voor aanvragen vanaf oktober 2023. Bovengenoemde bedragen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten. Het kleine bruidsalbum is 15x15cm en is bekleed met een linnen kaft, waarbij de initialen van het bruidspaar op de voorkant worden gedrukt in goudfolie. Het aantal uren betreft aaneengesloten uren. Vallen jullie wensen niet binnen bovenstaande pakketten? Maatwerk is mogelijk. Het maximale aantal uur dat ik werk op een dag is 12. Bij bruiloften in het hoogseizoen (april-oktober) is het minimaal aantal uur 6. Bij alle boekingen gelden mijn algemene voorwaarden (zie onderaan de pagina).

neem contact op

NEEM CONTACT OP