Ik geniet van het leven en dat wil ik graag uitstralen in mijn werk. Positief, lachen, extravert, relaxed en enthousiast; dat zijn kernwoorden die mij omschrijven. Met deze positiviteit wil ik graag mensen vastleggen zoals ze echt zijn en ze daarbij op hun gemak stellen. Dat is mijn passie.

Ik heb het geluk dat ik van deze passie mijn werk heb kunnen maken. Inmiddels ben ik fulltime fotograaf, maar ik heb een achtergrond als orthopedagoog. Tijdens mijn studie en in mijn banen daarna heb ik leren kijken naar de mogelijkheden en krachten van mensen, en daarbij vooral positief te zijn.

In 2016 heb ik mijn werk als orthopedagoog volledig vervangen door mijn werk als fotograaf. Dat is toch te gek? De hele dag, elke dag, blije mensen! Ik geniet er dan ook elke dag van.

 

verhaal

Mijn

Ik ben zowel een thee- als een koffiemeisje, die gek is op Gilmore Girls. Heb je die serie nog nooit gezien? Zeker kijken! De conversaties en karakters zijn fantastisch.

Ik kan uren wandelen door de Kennemerduinen of over de heide. Vaak heb ik wel een schop onder mijn kont nodig om te gaan, maar als ik er dan eenmaal ben geniet ik er intens van. Gelukkig heb ik een te gekke vriend die heel goed is in mij meesleuren.

Samen maken we ook de meest gave reizen (Filipijnen, Indonesië, Maleisië, Brazilië) en ontdekken we de tofste plekjes op aarde. We zijn al sinds 2007 samen (sinds mijn 16e)! In 2019 zijn wij ouders geworden van onze fantastische dochter Minthe, en in 2021 hebben we onze prachtige dochter Fiene aan ons gezin toe mogen voegen.

Verder ben ik gek op bruin en beige, kerstmis (het hele jaar door), verse bloemen op tafel en keihard (vals) meezingen met alle soorten muziek. 

Denk jij dat we een match zijn? Stuur me dan een berichtje, want ik sta te trappelen om naar jóuw verhaal te luisteren en samen mooie dingen te maken!

een paar van mijn

lievelingsdingen

mijn leven

wat toffe foto's uit

NEEM CONTACT MET ME OP