Fotograferen leer je het best door het gewoon te doen. Maar dat begin, dat is zo lastig. Of je nou de basis onder de knie probeert te krijgen of je wilt betaalde opdrachten binnen halen, je moet zeker zijn van je zaak. Om die reden ben ik begonnen met het geven van workshops. 

In groepjes van maximaal 8 cursisten gaan we aan de slag, zodat jij aan het eind van de dag vol kennis en motivatie naar huis gaat. 

Let's do this!

Workshops

you don't have to be great to
start, but you have to
start to be great

you can do it too

Wat ga je leren?
Na de workshop hoef je nooit meer op de automatische stand te fotograferen (hoera!), want aan het einde van de dag kan je antwoord geven op de volgende vragen:

-Wat is diafragma, sluitertijd en iso-waarde?
-Hoe krijg je een onderwerp scherp op de foto tegen een onscherpe achtergrond?
-Wat is het verschil tussen RAW en JPG?
-Hoe stel je scherp op een onderwerp?
-Wat is witbalans en hoe pas ik dit aan?
-Hoe kan je omgaan met licht?
-Hoe beïnvloedt compositie een foto?

Praktische informatie
De workshop zal de hele dag duren en zal uit twee delen bestaan: een theorie- en een praktijkgedeelte. Het is dus geen cursus, maar echt een workshop, er gaat gewerkt worden! Er zijn acht plekjes, want kleine groepjes werken het fijnst vind ik! Het theoriegedeelte vindt plaats in de ochtend, waarna we gaan lunchen. Daarna gaan we de natuur in en  dan is het tijd om alle opgezogen informatie van de ochtend, toe te passen in de praktijk. We eindigen de dag nog met een borrel om alles na te bespreken. Ain’t no party like a photographer’s party!

Investering: €175 incl btw

family photography

BLIJF OP DE HOOGTE

COMING SOON!

Oh nee, ik moet je teleurstellen. De workshops zijn uitverkocht en i.v.m. Covid-19 zijn nog geen nieuwe data bekend. In de tweede helft van 2020 zullen er hopelijk weer workshops gegeven worden. Maar laat vooral je e-mailadres achter, dan zet ik je vrijblijvend op de reservelijst en hou ik je op de hoogte van volgende workshops. Oh, en laat me ook weten wat voor moment goed voor jou zou uitkomen, dan hou ik daar rekening mee in de planning!